Enkel blomkålsuppe
Å lage blomkålsuppe er så enkelt at det ikke finnes noen god grunn til å dra med seg hjem en suppepose fra butikken. Og smaken av en enkel blomkålsuppe fra bunnen av er både bedre og friskere i smak.
Porsjoner Forberedelse
4personer 5minutter
Koke/steketid
25minutter
Porsjoner Forberedelse
4personer 5minutter
Koke/steketid
25minutter
Ingredienser
Instruksjoner
  1. Rens og del blomkålen i små biter/buketter og skjær purren i skiver.
  2. Fres grønsakene i 5 minutter i en vid gryte med smør.
  3. Tilsett buljong og melk og kok til blomkålen er mør. Dette tar ca 20 minutter.
  4. Ta så av noen blomkålbiter som du tilsetter suppen før servering.
  5. Kjør resten av suppen med en stavmikser eller i en blender til den er glatt og jevn.
  6. Smak til med pepper og salt.
Notater

Server suppen med et godt brød og smør.