Kyllingpai
Dette er en pai basert på kylling, ost, egg og squash. Den kan serveres som hovedrett eller deles opp i mindre stykker og brukes som forrett.
Matrett
Fugl
,
Hovedrett
Kjøkken
Universelt
Porsjoner
Forberedelse
4
personer
40
minutter
Koke/steketid
40
minutter
Porsjoner
Forberedelse
4
personer
40
minutter
Koke/steketid
40
minutter
Ingredienser
1
stk
Paideig
Se link Over eller nede i notater
400
g
Kylling
Fileter
200
g
Mozzarella
1
stk
Grønn Squash
1
ts
Gressløk
Hakket
1
ts
Persille
Hakket
2
ss
Olivenolje
4
stk
Egg
2
dl
Kremfløte
160
g
Ost
Revet
Salt
Pekker
Instruksjoner
Sett ovnen på 180 °C.
Kutt opp mozzarellaen i grove biter og rasp squashen på et grovt rivjern. Du kan evt. kutte squashen i tynne skiver.
Stek oppskårne kyllingfileter i olivenolje i 2-3 minutter.
Tilsett squash og stek videre i 2-3 minutter. Legg kylling, mozzarella og squash i formen med paideigen.
Visp sammen egg, fløte, salt, pepper, gressløk og persille. Hell det så over fyllet og strø over revet ost.
Stek i ca. 40 minutter på 180 °C.
Notater
Her finner du link til paideig
.
Paien kan gjerne serveres med en frisk salat og litt godt brød til.