Vafler med melk
Vafler kan lages på litt forskjellige måter. I denne oppskriften har vi brukt melk og flytende margarin. Røren vil gi omtrent 16 plater med vafler.
Porsjoner Forberedelse
16plater 10minutter
Koke/steketid Passive Time
30minutter 30minutter
Porsjoner Forberedelse
16plater 10minutter
Koke/steketid Passive Time
30minutter 30minutter
Ingredienser
Instruksjoner
  1. Sikt hvetemel rett i bakebollen og tilsett sukker, kardemomme og bakepulver.
  2. Hell melken, eggene og den flytende margarinen i en egen bolle og pisk lett sammen.
  3. Ha så det våte oppi det tørre og visp godt for å unngå klumper i røren.
  4. Dekk til røren og la den stå og svelle i 30 minutter.
  5. Stek vaflene og legg dem evt. på en rist etter hvert som du steker dem.
Notater

Vafler bør spises så snart som mulig etter at de er stekt, for da er de best. Stek dem gjerne når besøket har ankommet. Da vil du ha lune og gode vafler å servere dem. Server med ønsket tilbehør. Synes du 16 vaffelplater blir litt mye kan du halvere røren.